5 x structuur op je muur

Behang dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook aangenaam aanvoelt.

Vinylbehang met structuur geeft jouw interieur een glamoureuze look. Combineer dit met subtiele prints en je creëert in no-time een tijdloos interieur, geïnspireerd door de structuren van de natuur. Ontdek de 5 mooiste behangstructuren van de collectie Chic Structures en hun verhaal.

1. Little rocks

Til de sfeer van je ruimte op tot een hoger niveau… met steentjes. Deze nieuwe techniek in behang geeft een ander gevoel aan je interieur. Het assortiment behang heeft veel variatie in kleur en structuur. De gouden details zorgen voor een design statement terwijl het steeneffect jouw ruimte een strakke en moderne look geven. Wil jij jouw interieur vernieuwen, maar geen zin om grote verbouwingswerken te starten? Perfect! Het behang Little Rocks wordt dé eyecatcher van jouw interieur.

2. Rustig met structuur

Hou je liever van eenvoudige motief maar ben je op zoek naar iets extra? Werk dan met een subtiele structuur op je muur. Het geheel is rustig, maar de aangename textuur trekt meteen de aandacht. Dit behang gaat goed samen met een variatie aan warme stoffen, kussen en dekens.

3. Vul je kamer met berken

Een motief met berkenbomen, alsof je midden in het boos woont.

De textuur van dit behang voelt aan als een schors van een boom. Perfect voor wie de wonderen en structuren van de natuur binnenin z’n huis wil brengen. Combineer dit behang met wit linnen of natuurlijke toon op toon katoenen kussens.

4. Geometrische vormen 3.0.

Geometrische prints fascineren al jarenlang menig designers. Ze blijven nog altijd een bron van inspiratie. Strakke, grafische vormen geven een moderne edge aan een klassiekere woning. Combineer het met koperen accessoires voor een stoerdere look.

De zachte vezelstructuur toomt het sterke geometrische patroon van dit behang in. Deze dualiteit is een perfect huwelijk dat jouw interieur dat extraatje geeft. De combinatie van glinsters en lichtinval tovert dan weer bij elke zonnestraal een nieuw facet van je muur tevoorschijn.

5. Je muur in beweging

Woeste ijslandschappen en grillige bergwoestijnen zijn een inspiratie voor hedendaagse behangdessins. Panorama’s waarbij vloeiende bewegingen en fijne lijnen de natuur z’n karakter geeft.

Breng jouw kamer tot leven met behangpapier vol organische bewegingen. Het behang Organic Structure weerspiegelt een wildstructuur en geeft een rijke indruk aan je kamer. Door de schaduwen is het reliëf nog intenser voelbaar, waardoor je meer textuur ervaart.

Ontdek meer behang met textuur