De mooiste selectie beige behang

We spenderen meer dan ooit tijd door in onze woning. Dus kunnen we het evengoed mooi maken. In 2021 creëren we met z’n allen een thuis waar we kunnen relaxen, opladen en zich comfortabel voelen. Witte en cleane muren maken plaats voor een aardse en elegante kleur. Ja hoor, beige is helemaal terug van weggeweest.

Wil je graag met deze subtiele tint aan de slag? Dan is deze selectie beige behang van Grandeco zeker iets voor jou. Scrol naar beneden en laat je in alle rust inspireren.

Aards en elegant in één. Dit behang met fluwelen reliëf tovert een tapijt van witte bloemen op jouw muur. Dit beige behang laat dankzij zijn ingetogen kleur andere items shinen.

Rust is schaars geworden, want we krijgen dagelijks heel wat prikkels. Met uni-behang in een beige tint transformeer je jouw leefruimtes om tot een baken van rust. Het is een serene tint en heeft een kalmerende werking op de zintuigen. Weg met alle stress.

Behang in beigetinten voelt huiselijk aan. Ze doen zowel denken aan Japanse interieurs als aan het typisch Deense hygge. Toch kan je er evengoed in een modern designinterieur mee aan de slag. Zo bewijst dit Tours behang uit de Clarence collectie.

Voor wie van een intensere tint beige houdt, is taupe een ideale kleur om mee te werken. Deze basistint past in elk interieur en kan je met makkelijk combineren met een iets drukker behangmotief. Met het Cannage behang uit de Karin Sajo Paris collectie verspreid je een vleugje luxe in elke ruimte.

Uitgesproken in motief, zacht in de kleurstelling: het perfecte combo in het Pétales De Nacre behang.

Een gouden duo: combineer beige tinten met gouden details. Dit behang is tevens het perfecte ton-sur-ton maatje met allerhande deco in neutral tinten.