Met GrandecoBoutique de wereld rond

De wereld als grootste inspiratiebron

De wereld is onze grootste inspiratiebron. Het heeft een invloed op hoe we reizen, hoe we ons kleden en hoe we onze huizen decoreren.

Ook in de designstudio van Grandeco blijft de blauwe planeet ons dagelijks boeien en verwonderen. In deze blog nemen we je mee op reis en tonen we waar GrandecoBoutique inspiratie vond voor de creatie van hun behangcollecties: van uitgestrekte watervlakten tot de kleinste texturen. Laat je vervoeren en reis met GrandecoBoutique de wereld rond.

Snorkelen in the Great Barrier Reef

Met dit eerste behang nemen we een duikje in één van de weelderigste koraalriffen ter wereld: the Great Barrier Reef. Het grafische design van het Lames De Corail behang is gebaseerd op de onregelmatige en kronkelende vormen van koraal. Het subtiele lichtspel van de doorschijnende microparels zorgt voor het ruwe effect van grillig koraal op je muur.

KS1204 – Lames De Corail

Varen door de jungle in de Filipijnen

Met het Vesoule behanghaal je een verfijnd jungle motief in huis. De prachtige tropische bladeren, gouden orchideeën en bloemen vertakken elegant op je wand. De weerkaatsing van de zon op het water vind je terug in het parelmoereffect van dit motief. Dankzij dit behang waan je jezelf in een adembenemend regenwoud in Azië.

CR3005 – Vesoule

Op ontdekking in Bolivia

De contouren van het berglandschap en de typerende kleur van Laguna Colora worden verenigt in het Fil à Fil behang van de Nuances collectie. Deze abstracte interpretatie van het prachtige zoutmeer in Bolivia springt in het oog door zijn eenvoud en wordt extra versterkt door glanseffecten op het ruitmotief.

NU3003 – Fil à Fil - All-Over

Rondkuieren op de Côte d’Azur

Wegdromen naar de idyllische Franse Rivièra doe je met deze kleurrijke mural. In deze muurdecoratie met kustelementen worden motieven uit de Karin Sajo Paris collectie gecombineerd. Deze mural heeft een standaardbreedte van 212 cm en is 280 hoog, maar kan je naar wens herhalen over de volledige muur.

KS6001 – La Riviera

Waan jezelf in winter wonderland

Wie het deze zomer te warm krijgt, kan afkoeling vinden in de prachtige landschappen van het Hoge Noorden. Het Fleur De Sel behang uit de Karin Sajo Paris collectie vond inspiratie in de complexe vorm van ijskristallen. En dankzij de speciale flocktechniek voelt dit tactiele behang zacht en warm aan. Kortom: alles wat je nodig hebt na een dagje met dikke pakken sneeuw, rendieren in het wild en het noorderlicht.

KS3307 – Fleur De Sel

Kom tot rust met een kopje thee in China

Met deze Chinoiserie muurbekleding geniet je in alle rust van een kopje thee tijdens een ochtendlijke Tai Chi sessie in je woonkamer. Deze wall mural is geïnspireerd op de Chinese schilderkunst en met de hand geschilderd tot het fijnste detail, voor een artistieke weergave.

CR6001 - Martigues