6 x stijlvol behang in het Pantone kleur van het jaar

Pantone selecteerde in 2020 Classic Blue als het Kleur van het jaar. Volgens Pantone een tijdloze en duurzame tint, elegant in zijn eenvoud. Deze klassieke blauwe kleur is perfect voor wie op zoek is naar rust, stabiliteit en connectie. Classic Blue zou ook representatief zijn voor ons verlangen naar een sterke basis om op te bouwen terwijl we een nieuw tijdperk ingaan.

’t Is altijd fijn om jouw interieur van tijd tot tijd te veranderen. Door kleur en motieven toe te voegen, creëer je al snel een ander gevoel. Classic Blue staat mooi in de wintermaanden maar zorgt tegelijk ook voor een zomers sfeertje. Een heel toegankelijke kleur, die het nodige opfriswerk doet aan je interieur. Maar hoe integreer je deze tint nu het best? Wij lijstten onze favoriete Classic Blue behang voor je op:

Ooit al eens blauw zand gezien? Het Grain de Sable behang uit de Karin Sajo Paris  collectie is ook beschikbaar in neutrale zandkleuren, maar springt het meest in het oog in Classic Blue. Dit uni behang siert in z’n eenvoud en is een grafische voorstelling van de minerale en organische rijkdom van zand.

Combineer Classic Blue in je interieur met neutrale tinten grijs en beige, zo bewijst dit interieur met het Pétales De Nacre  behang. Dit oogverblindend behang uit de Karin Sajo Paris collectie toont een nieuwe interpretatie op de klassieke bloemenmotieven. Deze muurdecoratie werd uitgewerkt met parelmoer en voegt realisme en diepte toe aan je muur. Een echte eye-catcher.

Wonderlijk blauw uit het diepste van de zee. Het Lamel de corail behang combineert een zomerse grafische print in een gezellig donkere tint. Deze maritieme behangprint is gebaseerd op de onregelmatige en kronkelende vormen van koraal. Het subtiele lichtspel met de doorschijnende microparels zorgt voor het ruwe effect van grillig koraal.

In dit interieur contrasteren witte muren met een Classic Blue geometrisch behang. Deze muurdecoratie springt niet alleen in het oog vanwege z’n kleur, maar heeft een uitgesproken motief met reliëf, geïnspireerd op geweven rieten matten.

Gezelligheid in overvloed in deze gezellige woonkamer met het Wari behang (uit de Nuances collectie). De oversized zetel met blauwe kussens past perfect samen bij deze geometrische print.

Classic Blue met een gouden extraatje. Blauwe tinten worden met elkaar gecombineerd in een eclectische stijl. Het Saran behang uit de Clarence collectie neemt je mee op reis naar de Marokkaanse Souk cultuur. We zijn helemaal weg van dit Classic Blue behang. En heb jij de gouden details al gespot?

Ontdek alle behangmotieven